Zorg ervoor dat uw e-mails ook aankomen

Uw campagne mag nog zo doordacht en spot-on zijn – als uw e-mails niet aankomen, is uw rendement nul. Elke e-mail die door de spamfilter wordt geblokkeerd, is waardeloos. Daarom doen we er alles aan om uw berichten ook écht in de inbox van uw abonnees te krijgen.

Whitelist servers

Een whitelist is het tegenovergestelde van een zwarte lijst. Al onze servers staan op zo’n witte lijst. Dat betekent dat alle belangrijke internetproviders (AOL, MSN, Yahoo, Telenet, ...) uw mails als betrouwbaar behandelen. Zodat ze niet in de spamfolder van uw abonnees verdwijnen.

Blacklist bestrijding

We gaan elke dag de belangrijkste zwarte lijsten na. Komt een van onze servers toch op zo’n lijst terecht? Dan gebruiken we die niet meer tot we dat probleem hebben opgelost. En herstellen we alle hinder die u mogelijk ondervond.

Uitschrijven kan altijd

Elke e-mail bevat een uitschrijflink. Zo kunnen abonnees zich snel en eenvoudig uitschrijven op uw nieuwsbrief. We nemen die wettelijke verplichting in de strijd tegen spam serieus. Daarom vragen we u ook akkoord te gaan met onze anti-spammaatregelen.